Florin Salam spune totul despre nunta lui Dragnea Jr.

Florin Salam a povestit la emisiunea Xtra Night Show, realizată de Dan Capatos, cum s-a simțit când a cântat la nunta fiului șefului PSD, Liviu Dragnea, și cum i s-au părut mirele și socrul mare. 

Salam a declarat cu mâna pe inimă că i-a plăcut nunta lui Valentin Dragnea cu Gina și că se mândrește că i-a cântat lui Liviu Dragnea.

"Mi-a rămas în suflet petrecerea asta că oamenii, deși am ajuns foarte târziu după trei cântări, erau pregătiți de distracție. M-am simțit foarte bine. Am intrat să cânt după tort, pe la ora 4.00. Mirele (n.r. - Valentin Dragnea), un om cu suflet foarte bun, aș vrea să îi mulțumesc, că m-a invitat. Tatăl lui (n.r. - Liviu Dragnea) este pentru mine un om... ok. Nu mi-a cerut să cânt vreo melodie anume, m-a lăsat să aleg eu. Sunt foarte onorat că i-am cântat domnului Dragnea", a declarat cântărețul. 

Nuntă mare, cu dar pe măsură

La petrecere au fost peste 700 de invitați și se vorbește că nu a existat dar sub 1000 de euro, meniul fiind unul exclusivist.  Printre felurile de mâncare ce au fost servite se găsesc tradiționalele sarmale, dar și somonul. La petrecere a cântat Marcel Pavel, iar melodia "Frumoasa mea" a fost dedicație din partea lui Dragnea Jr. pentru tânăra lui soție.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel