EXCLUSIV  Floarea Alesu, eliberată. Care sunt șansele lui Liviu Dragnea. Av. Flavia Teodosiu: Fiecare îşi face pedeapsa...

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a avut o primă reacție după ce Floarea Alesu, fostul director al DGASPC Teleorman, condamnată în dosarul angajărilor fictive, a fost eliberată condiționat.

"Când va avea dreptul (n.r. Liviu Dragnea), cu siguranţă voi face o cerere similară în instanţă, deocamdată nu pot pune în discuţie acest lucru. Doamna Alesu am impresia că are peste 60 de ani. Dacă omul are peste 60 de ani, conform Codului Penal, execută o treime, nu două treimi şi atunci evident că a făcut cerere mai rapidă", a declarat Flavia Teodosiu pentru DCNews.

Întrebată dacă poate fi considerat un precedent în acest dosar și dacă poate fi făcută o cerere în instanță, în baza deciziei primite de Floarea Alesu, și pentru Liviu Dragnea, avocata acestuia a răspuns: "Nu este niciun precedent. Fiecare are drepturile lui. Se speculează aiurea din punctul meu de vedere. La femei, trebuie să aibă peste 55 de ani - pot fi eliberaţi condiţionat cu executarea unei treimi din durata pedepsei. Ea are peste 55 de ani. La bărbaţi, peste 60. Li se aplică Codul vechi, din punctul meu de vedere, inclusiv la liberarea condiţionată. Nu ştiu dacă la ea s-a reţinut Codul nou sau Codul vechi. Nu a fost clienta mea, nu ştiu. Pe Codul vechi, dacă are peste 55 de ani, ca femeie, putea să ceară după executarea unei treimi minimum, în care, dacă a muncit, i se recunosc şi zilele de muncă. Fiecare îşi face pedeapsa...".

Vezi și: Floarea Alesu, ELIBERATĂ. Fusese condamnată în dosarul cu Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel