Flagrant delict cu împușcături pe stradă. Traficant de droguri, rănit de polițiști

O operațiune a polițiștilor anti-drog din Capitală s-a încheiat cu împușcături în plină stradă.

Agenții sub acoperire au organizat un flagrant traficanților de droguri în Jilava. Când înterlopii au încercat să fugă, polițiștii au scos pistoalele, iar unul dintre dealeri a fost împușcat în picior, relateaza Antena 3.

Martorii spun că, în haosul creat, a căzut victimă și un tânăr care se afla întâmplător în zonă, cu iubita lui. Agenții au tras mai multe gloanțe aspra mașinii sale.

Acțiunea a început după ce agenții sub acoperire s-au dat drept clienți și au stabilit întâlnirea cu traficanții sub podul Jilava, într-o zonă ferită de ochii lumii. Conform sursei citate, dealerii au venit cu două mașini de la 60 de kilometri depărtare, din orașul Măgurele. Când polițiștii i-au somat ei au încercat să fugă, iar agenții au deschis focul, iar o persoană a fost rănită.

Victima a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni. Ceilalți suspecți au fost prinși și duși la audieri. Tânărul care se afla întâmplător în zonă s-a speriat și a încercat să fugă. polițiștii au crezut, inițial, că și el face parte din grupul de traficanți și au tras mai multe gloanțe și în autoturismul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel