Fiul unei judecătoare din Gorj, condamnat la închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Femeia încercase să îi ascundă fapta

Fiul unei judecătoare din Gorj, condamnat la închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Femeia încercase să îi ascundă fapta  / Foto: Pixabay
Fiul unei judecătoare din Gorj, condamnat la închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Femeia încercase să îi ascundă fapta / Foto: Pixabay

Fiul unei judecătoare din Gorj a fost condamnat la închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Femeia încercase să îi ascundă fapta.

Fiul unei foste judecătoare din Gorj a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, transmite Realitatea Plus. Bărbatul a accidentat mortal o femeie care mergea pe trotuar, după care a fugit de la locul faptei. Ancheta a constatat că fiul fostului magistrat conducea cu viteză și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Accidentul s-a produs anul trecut, pe 19 august. Mama sa ar fi încercat să îi ascundă fapta.

Individul a lovit mortal cu mașina o femeie de 52 de ani din Novaci, care se întorcea acasă de la muncă, însoțită de fiul ei adolescent. Bărbatul a fugit de la locul accidentul și s-a predat a doua zi la poliție.

"Dispune condamnarea inculpatului Dafinescu Mihai, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni închisoare (…) dispune condamnarea inculpatului Dafinescu Mihai, pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni închisoare. Dispune contopirea celor două pedepse mai sus aplicate inculpatului și stabilește pedeapsa rezultantă finală de executat pentru inculpatul Dafinescu Mihai, la 4 ani, 6 luni si 20 zile închisoare.", se arată în hotărârea Judecătoriei Craiova. 

Totodată, instanța i-a interzis bărbatului să mai conducă timp de 2 ani de la executarea pedepsei și a menținut măsura arestului la domiciliu.

"Constată că latura civilă face obiectul dosarului nr. 23884/215/2021 al Judecătoriei Craiova, în urma disjungerii din prezenta cauză. în temeiul art. 274 alin.l Cod Procedură Penală, obligă inculpatul la plata sumei de 15.000 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat.", potrivit sentinței Judecătoriei Craiova. 

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel.

Fiul unei judecătoare, acuzat că și-a violat fosta iubită

În anul 2018, un tânăr de 25 de ani din orașul Novaci, județul Gorj, fiul unei judecătoare, a fost acuzat de viol de fosta lui iubită. Femeia le-a povestit anchetatorilor că s-au despărțit după o relație de trei ani.

Femeia de 35 de ani din comuna Crasna, județul Gorj, le-a declarat polițiștilor că tânărul de 25 de ani ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el în casa acesteia. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel