Fiul Magdei Catone şi a lui Şerban Ionescu moşteneşte din plin talentul părinţilor

Putem spune despre Carol Ionescu, un actor tânăr, că moşteneşte talentul părinţilor lui.

Fiul Magdei Catone şi al lui Şerban Ionescu, cel care ne-a părăsit prea devreme, are calităţi actoriceşti de la ambii părinţi. Joacă în spectacole de la Teatrul Metropolis dar şi la Teatrul Dramaturgilor cu mare succes. E blond, având ceva fizic din tatăl sau, dar şi din Magda. Interpretând cu uşurinţă, ironie şi dăruire fiecare rol, Carol s a remarcat printre cei mai apreciaţi artişti ai generaţiei lui.

Mama sa îl adoră, iar când era mic îl delecta cu tot felul de preparate culinare gătite de ea şi putem spune că de fiecare dată e mândră când fiul său are un spectacol nou. Merge să îl urmărească jucând, îl încurajează, dar nu încearcă să îi impună prea multe, Carol fiind un discret şi neplăcându-i să iasă în faţă sau să se laude cu reuşitele sale, deşi ar avea cu ce. Putem spune că Magda e o mamă fericită că are un fiu dăruit cu talent, iar Şerban ar fi fost mândru de el.

Pentru Carol e clar că mama lui reprezintă cel mai frumos univers. Cei doi au o relaţie specială bazată pe iubire. Se au unul pe altul şi asta e important.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel