Firmele de turism, controlate la expozitia de la Romexpo

Firmele de turism, prezente la Târgul de Turism organizat la Romexpo, au fost controlate în cursul zilei de sâmbătă de către inspectorii de muncă din București.

Surse din rândul expozanților au declarat pentru Mediafax că inspectorii de muncă din Capitală au verificat dacă reprezentanții firmelor prezente la Romexpo au contracte de muncă și dacă sunt remunerați pentru orele suplimentare, respectiv perioada de week-end.

Potrivit acelorași surse, este pentru prima dată când se fac astfel de verificări la acest târg, aflat la cea de-a 31-a ediție, scrie zf.ro. 

De altfel, și șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) al Municipiului Bucureşti, Constantin Bujor, a confirmat faptul că se fac controale, dar a precizat că aceste verificări au început în urmă cu câteva zile şi sunt "de rutină", dar și că astfel de acţiuni au avut loc şi la ediţii precedente ale evenimentului.

Rezultatele controalelor, la care a participat şi inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Ciprian Dragomir, precum şi alţi opt-nouă inspectori de la ITM Bucureşti, ar urma să fie făcute publice săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel