EXCLUSIV  Firea, protest 10 august. Cârstoiu: Poate îi e dor

Tudor Cârstoiu
Tudor Cârstoiu

Protestatarul Tudor Cârstoiu a spus că oricine este binevenit la mitingul din data de 10 august, având și un mesaj pentru primarul general Gabriela Firea.

„Oricine este binevenit. Dacă vrea și Ion Iliescu să vină, este binevenit. Acum am exagerat un pic, dar, oricum, dacă vor să vină anumite personaje vor fi... Chiar o invităm și pe doamna Firea. Poate îi este dor de primirea triumfală de pe Arena Națională", a zis, în cadrul unui interviu acordat DCNews, Tudor Cârstoiu.

„Și, dacă ar veni în Piața Victoriei, cred că ar avea o primire și mai triumfală", a adăugat protestatarul.

De asemenea, în același interviu, a vorbit și despre manipulările legate de mitingul din 10 august: „Sunt două. Una legată de violență... să intrăm peste ei... dar NU! Să fie foarte clar: NU! În 10 august nu va fi violență. Noi cei din piață vom face tot ce ține de noi să nu fie violență, inclusiv să colaborăm cu Jandarmeria ca să ne asigurăm dacă nu cumva există persoane care încearcă să detuneze protestul și să putem să-i semnalăm și să-i punem la dispoziția jandarmilor. (...) A doua chestie este legată de lideri. Este bine să ai lideri în piață, dar nu este nevoie de organizatori care să spună "Noi organizăm protestul și voi faceți cum spunem noi", a spus Tudor Cârstoiu. Mai multe aici.

Răspunsul, mai jos:

Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel