Firea, înfrângere în instanţă. USR: Încearcă să amâne inevitabilul

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de revizuire prin care s-a cerut anularea deciziei judecătoreşti referitoare la companiile municipale. În luna noiembrie a anului trecut, instanţa a constatat că aceste companii au fost înfiinţate cu încălcarea legii.

Hotărârile de Consiliu au fost votate cu majoritate simplă, în loc să fie luate cu majoritate de două treimi, aşa cum ar fi trebuit. Instanţa a menţinut decizia privind ilegalitatea înfiinţării companiilor municipale, se arată într-un comunicat de presă al USR.

"Gabriela Firea încearcă să amâne inevitabilul, şi anume desfiinţarea companiilor şi demararea procedurilor pentru recuperarea banilor. Iar explicaţia acestei atitudini este foarte simplă. Atunci când se va vedea că în conturile companiilor nu mai este niciun ban, bucureştenii vor cere, pe bună dreptate, ca banii să fie recuperaţi de la cei care au susţinut înfiinţarea companiilor. Mai pe scurt, Gabriela Firea ştie că e bună de plată. Aşa că încearcă să scape. Însă, aşa cum o dovedeşte şi această decizie a Curţii de Apel Bucureşti, nu va scăpa. Aceste companii vor fi desfiinţate, iar vinovaţii vor plăti", a declarat Roxana Wring, preşedinte USR Bucureşti şi consilier municipal.

Vezi și: 

Atac cibernetic. Românii, în top: Îngrijorare uriașă

Alertă alimentară. File de somon, contaminat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel