Firea, huiduită. Marius Pieleanu și Adrian Dobre, reacții

Firea, huiduită. Marius Pieleanu și Adrian Dobre, reacții
Firea, huiduită. Marius Pieleanu și Adrian Dobre, reacții

Gabriela Firea a fost huiduită, luni seară, pe Arena Națională, unde Simona Halep a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Marius Pieleanu și Adrian Dobre au comentat acest subiect la TVR1.

După ce a fost intonat imnul României de către Marcel Pavel și Monica Anghel, a luat cuvântul Gabriela Firea. În acel moment, a început un episod masiv de huiduieli.

"E păcat pentru lucrurile bune pe care Firea le-a făcut. (...) Nu există politician infailibil, cu atât mai puțin Gabriela Firea. În general, la evenimentele sportive politicienii nu prea sunt agreați ca prezență. Nu doar în România, ci peste tot în lume. Cu atât mai mult acum, când am avut de-a face cu un miting uriaș al PSD-ului în urmă cu două zile", a spus, luni seară, sociologul Marius Pieleanu în cadrul emisiunii România9, moderată de Ionuț Cristache la TVR1.

Ce a spus Dobre

De asemenea, subiectul a fost comentat și de Adrian Dobre, membru PSD, prezent în platoul emisiunii. "E regretabil că, în această seară, i-au stricat puțin emoția Simonei. Sigur, e o realitate: România e divizată în acest moment. Au stricat, oarecum, momentul Simonei și nu cred că merita acest lucru", a declarat și Adrian Dobre.

Vezi și: Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională la evenimentul dedicat Simonei Halep


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel