Firea - Dragnea, marea împăcare din PSD. Chirieac: Veste proastă - pe cine vizează

Mihai Ciobanu / 08 apr 2019 / 11:40 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la România TV, informaţiile potrivit cărora Liviu Dragnea şi Gabriela Firea s-ar fi împăcat. 

Situaţia tensionată dintre Liviu Dragnea - preşedintele PSD şi Gabriela Firea - primarul general al Capitalei a ţinut prima pagină a ziarelor mult timp, însă se pare că lucrurile s-au calmat şi s-a produs marea împăcare dintre cei doi. Aceasta chiar în perioada în care Gabriela Firea a avut o serie de probleme de sănătate. Potrivit România TV, Liviu Dragnea ar fi contactat-o pe Firea pe care a asigurat-o de tot sprijinul său în această perioadă delicată din viaţa sa. 

Despre această împăcare dintre cei doi lideri PSD a vorbit, la România TV, Bogdan Chirieac.

"Este o veste proastă pentru opoziţia PSD dacă domnul Dragnea şi doamna Firea revin în aceeaşi barcă. Primul afectat va fi Pro România care spera, la un moment dat, că va culege roadele influenţei politice a doamnei Firea şi a deputaţilor de Ilfov care au părăsit PSD. Doamna Firea este o persoană cu mare influenţă în PSD. Gândiţi-vă că totuşi a încercat un puci în toată puterea cuvântului, care era cât pe-aici să-i reuşească în septembrie anul trecut. Liviu Dragnea chiar s-a întrebuinţat pentru a face faţă.  

Apoi sigur, doamna Firea a intrat într-un con de umbră dar totuşi, dacă revine cu adevărat în barca PSD-ului, este o veste foarte proastă şi pentru opoziţia politică şi pentru statul subteran. Pentru că doamna Firea reprezenta o breşă importantă prin care se putea strecura influenţa statului subteran. Dacă breşa este închisă, atunci sigur că PSD va fi mai întremat pentru încercările care urmează", a declarat Bogdan Chirieac. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24