Firea a semnat un contract care va aduce 2,5 milioane de euro la bugetul Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, și directorul general adjunct al Direcției Generale Infrastructură din Ministerul Fondurilor Europene, Oana Arat, au semnat la sediul Municipalității Contractul de finanțare pentru Proiect retrospectiv având ca obiect extinderea rețelelor de apă și canalizare în zonele cartierelor Apărătorii Patriei (sector 4), Ion Creangă și șos.Petricani (sector 2).

Prin acest contract se obține pentru bugetul Municipiului București o sumă de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Lucrările au fost executate în perioada 2010-2012 și au fost finanțate inițial din bugetul local. Prin încheierea acestui contract de finanțare, investiția devine cheltuială eligibilă în cadrul PROGRAMULUI OPERAȚIONAL SECTORIAL MEDIU 2007-2013, urmând a fi rambursată.

Concret, 6 străzi din cartierul Ion Creangă și 18 străzi din cartierul Apărătorii Patriei au fost echipate cu rețele de apă și canalizare. În plus, două artere de mare capacitate pentru alimentare cu apă au fost deviate pe șos. Petricani pentru a permite instalarea de rețele pe alte 29 de străzi din cartierul Steaua Roșie-Petricani, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a zonelor defavorizate ale Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel