FIFA. Prințul Ali va candida la noile alegeri pentru președinție

Vineri au fost alegeri pentru președinția FIFA. Prințul Ali bin Al Husseini a renunțat după un prim-tur care-l anunța pierzător în favoarea lui Sepp Blatter, care a venit la șefia FIFA încă din 1998. 

Marți, neașteptat, Sepp Blatter și-a anunțat demisia. Va rămâne în fruntea FIFA până la congresul extraordinar, la care va fi ales un nou președinte. Prințul iordanian Ali bin Al Husseini va candida la noile alegeri după demisia lui Joseph Blatter, a declarat pentru AFP unul dintre adjuncții săi, potrivit Agerpres. 

"În cazul unor noi alegeri, prințul Ali este pregătit", a declarat Salah Sabra, vicepreședintele Federației Iordaniene de Fotbal, condusă de Ali, adăugând că prințul este, de asemenea, "pregătit să preia președinția FIFA cu efect imediat, dacă i se cere". "Studiem în prezent situația juridică a președinției FIFA", care și-a pierdut, potrivit oficialului iordanian, "legitimitatea".

"Prințul Ali este pregătit să preia șefia FIFA în orice moment, dacă i se va cere", a subliniat Salah Sabra.

Sabra a mai spus că demisia lui Blatter este "o mare lovitură", adăugând că prințul Ali "a reușit să provoace schimbarea" la conducerea FIFA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel