EXCLUSIV  Fetiţă de cinci ani, ucisă de tatăl său. Motiv incredibil

O fetiţă de numai cinci ani din Constanţa şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită cu pumnul în cap de tatăl vitreg. Fapta a fost comisă după ce individului de 46 de ani i s-a părut că fata s-a uitat urât la el. 

O fetiță de numai cinci ani din judeţul Constanţa și-a pierdul viața după o bătaie administrată de tatăl vitreg. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, care obișnuia să consume alcool, i-a aplicat o lovitură puternică fetei care a căzut inconştientă. Copilul avea să se stingă câteva ore mai târziu în brațele medicilor care nu au mai avut cum să îi salveze viața. 

"Fata a fost preluată în stare foarte gravă. A suferit un stop cardio-respirator, a fost resuscitată, însă a decedat trei zile mai târziu la Spitalul Judeţean Constanţa" a declarat Mihnea Avram, directorul medical al spitalului din Contanţa.

Principalul suspect din acest caz a fost reținut de polițiștii constănțeni. Și-a recunoscut vina în fața procurorilor și a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat întreaga scenă.

"Suspectul şi-a recunoscut vina. Spune că i s-a părut că fata s-a uitat ciudat aşa că a chemat-o la el. Copilul a refuzat şi atunci a lovit-o cu pumnul în cap. Când au văzut-o în stare de inconştienţă s-au speriat şi au încercat să îi dea cu apă pe faţă", a declarat Zafer Sadîc, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel