Fetiță adoptată. Sora Sorinei, în lacrimi la România TV

În direct la România TV sora Sorinei, fetița adoptată din localitatea Baia de Aramă, a făcut noi precizări despre această adopție. 

”Nu sunt de acord să plece din țară cu graba aceasta. Dacă nu au nimic de ascuns, de ce se grăbesc atât? Să aștepte să se termine ancheta. Nu mi se pare prea corect și normal cum procedează domenii. Au asistat cu mare plăcere cum copilul lor este târât, dat pe jos... Dacă la noi în țară au făcut asta și nu au intervenit să oprească acel chin prin care a trecut copilul sigur că dincolo nu o să îi mai vadă nimeni. 

Nu știu nimic de Sorina. Am încercat de mai multe ori să sunăm, dar ni se resping apelurile și la un moment dat și-au închis telefonul. Nu mi se pare corect ca niște oameni care au crescut opt ani un copil să nu mai știe nimic de fetiță, mi se pare inuman. Noi, pur și simplu, nu știm nimic, nu a venit nimeni să ne ia o părere. Nimeni, nimeni”, a precizat Adelina Bălănescu, sora Sorinei, fetița adoptată din Baia de Aramă. 

Copilul a fost vizitat de mai multe ori de familia adoptivă

”Ei nu aveau niciun interes față de copil. Sorina nu voia să stea la acea familie. (...) Eu am fost de nenumărate ori cu ei la vizite și vă spun cu mâna pe inimă că domnii nu aveau niciun interes față de copilul acela. Stăteau mai mult cu copiii lor”, a mai precizat sora Sorinei. 

Vezi și: Sorina, fetița luată cu mascații pentru adopție. Bogdan Licu: Nu tolerez abuzuri! Dosar penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel