Sorina, fetița luată cu mascații pentru adopție. Bogdan Licu: Nu tolerez abuzuri! Dosar penal

Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro
Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a ajuns la şedinţa CSM şi a făcut o serie de declaraţii legate de cazul Sorinei, fetiţa luată cu mascaţii pentru adopţie.

"În calitate de procuror general, nu tolerez abuzuri. Încă de vineri, în cadrul Secţie de investigarea a infracţiunilor din justiţie, a fost constituit un dosar penal ce are ca obiect cercetarea împrejurărilor prezentate în mass-media. Până în acest moment, nu am vrut să facem cunoscut acest lucru din motive ce ţin de managementul dosarului, dar vă pot informa acum pentru că la această oră, la Parchetul Curţii de Apel Craiova, a ajuns o echipă formată din procurori şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SIJ. În cadrul acestui dosar, vor fi verificate toate faptele care au condus la această situaţie nefericită. Exameninez, în acest moment, toate posibilităţile pe care mi le oferă legea pentru a mă asigura că acelui copil îi sunt restabilite şi respectate legile.", a declarat Bogdan Licu.

Întrebat de atitudinea procuroarei care a luat-o cu mascaţii pe Sorina de la asistentul maternal, Bogdan Licu a mai spus: "Codul de procedură civilă oferă Ministerului Public calitatea procedurală de a acţiona în numele minorei Sorina şi eu consider că nu trebuie să părăsească teritoriul ţării până când nu există garanţii depline că se va face în condiţii de siguranţa fizică şi psihică". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel