O fetiță în vârstă de 10 ani a decedat

O fetiță de 10 ani a decedat sâmbătă după-amiază într-un accident.

Un accident a avut loc, după-amiază, în localitatea doljeană Lazu. În urma accidentului o fetiță de 10 ani s-a stins din viață.

Accidentul s-a petrecut în urma unui impact între două autoturisme. Alte două persoane au fost rănite, acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Potrivit polițiștilor doljeni, conducătorul auto al unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un  Volskwagen Bora.

„În urma impactului, o fetiță în vârstă de 10 ani a decedat şi alte două persoane au fost rănite, fiins transportate la spital”, a declarat agent şef adjunct Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

[citeste si]

Conform Libertatea, medicii SMURD Dolj au stabilit că părinții fetiței au suferit politraumatisme. Aceștia au fost transportați la spital în stare conștientă. Mai multe echipaje rutiere s-au deplasat la locul accidentului pentru a efectua cercetări cu privire la circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel