Femeie moartă în accident rutier, găsită vie la morgă

cadavru
cadavru

 O femeie din Africa de Sud, care a fost declarată decedată în urma unui accident rutier, a fost descoperită în viaţă, câteva ore mai târziu, într-o boxă frigorifică la o morgă, relatează luni AFP. 

Potrivit autorităţilor locale, serviciile de urgenţă au intervenit pe 24 iunie la locul unui accident de trafic produs la periferia oraşului Carletonville, aflat la sud-vest de Johannesburg. 

În afara uneia dintre maşini, echipele de intervenţie au găsit corpurile celor trei pasageri, aparent decedaţi, a declarat pentru AFP Gerrit Bradnick, directorul departamentului de operaţiuni de intervenţie din cadrul companiei private de urgenţe medicale Distress Alert. 

"Am urmat procedurile, nu aveam idee despre ceea ce a putut să se întâmple", a declarat Gerrit Bradnick. "Toate testele au fost efectuate - respiraţie, puls -, prin urmare pacienta a fost declarată decedată", a explicat el. 

Cele trei victime au fost transportate la morgă. 

A văzut-o că respiră 

În momentul în care a introdus corpul femeii în boxa frigorifică, un angajat de la morgă şi-a dat seama că una dintre victime respira încă. Victima a fost dusă la spitalul din Carletonville pentru a primi îngrijiri. 

"Echipa (care a intervenit) a fost stupefiată", a comentat Gerrit Bradnick. "Activitatea noastră nu constă în a declara morţii în viaţă, ci să-i ţinem pe oameni în viaţă", a precizat el. 

Compania Distress Alert a deschis o anchetă pentru a analiza circumstanţele în care s-a produs acest incident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel