Femeie, moartă după ce a născut. Tatăl bebelușului, în LACRIMI la TV: Este foarte greu, urmează să o luăm acasă. Voi depune plângere

Soțul femeii care a murit ieri la spitalul din Craiova după ce a născut a oferit noi detalii despre acest caz. El acuză medicii de la Spitalul din Caracal, unde a fost internată inițial femeia, de malpraxis.

Noi detalii ies la iveală despre cazul femeii din Olt care a murit după naștere. Potrivit soțului acesteia, medicii din Caracal au lăsat-o pe femeie nesupravegheată, iar atunci când starea ei s-a agravat brusc, au transferat-o la spitalul din Craiova, acolo unde femeia a murit la scurt timp. Se pare că  și bebelușul ar avea careva probleme de sănătate. Potrivit RomâniaTV, micuțul a fost transferat de la Craiova în Slatina, iar pentru acest transfer ar fi intervenit chiar Raed Arafat. Tatăl bebelușului a spus cu lacrimi în ochi la RomâniaTV prin ce momente cumplite trece.

"Când am sunat dimineață la ora șapte mi s-a spus că a venit un set de analize. Leucocitele sunt foarte mari, copilul este ok, este sub supraveghere. Dacă apare ceva doamna doctor mi-a zis că îl transferă la alt spital, dar deocamdată este ok, este sub supraveghere. Le mulțumesc din suflet celor care s-au implicat pentru că este foarte greu.

Urmează să facă autopsia luni, nu știu ora exactă și urmează să o luăm acasă. În Caracal voi depune o plângere. O să reclamez lipsa de profesionalism a doamnei doctor, timpul pierdut pentru că a chemat alt medic de acasă când exista medic chirurg în spital. O sarcină provocată, tot, voi reclama tot." a declarat Ionuț, soțul femeii de cedate, cu lacrimi în ochi în direct la România TV.

Bărbatul mai are acasă un copil de 4 ani, care își aștepta nerăbdător mama și frățiorul.

VEZI ȘI: Acuzații de MALPRAXIS la Spitalul din Caracal. O femeie a murit după ce a născut un bebeluș sănătos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel