Femeie bolnavă de cancer, târâtă de doi polițiști. Iulian Surugiu: Stau pilele, gagicuțele și zicem că avem secții de poliție rurală

Iulian Surugiu, reprezentantul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a declarat că cei doi polițiști din Gorj, care au târât o femeie bolnavă de cancer pe stradă, nu au acționat conform procedurii.

"Oamenii ăștia, păcat, că am văzut că sunt cu experiență, că au ceva epoleți pe umăr și nu știu cum să acționeze. Deci, din punctul meu de vedere, au greșit, indiferent care era situația, mai ales că se vorbește despre o comună. Polițiștii de acolo ar trebui să cunoască cam toate problemele unor cetățeni, care sunt bolnavi, care sunt cu alcoolul... Dacă ar ști să fie polițiști adevărați... dar îmi pare rău de cum au acționat.

Din punctul meu de vedere, în ultima perioadă, din 2015 de când am cerut să facă reformă Ministerul de Interne, nu au făcut de cât să mă scoată pe bară, iar reformă în MAI nu vor să facă. I-am rugat să reintroducă sectoristul, să analizeze secțiile de poliție rurală și posturile de poliție pentru că acum funcționează și secțiile de poliție rurală, și posturile de poliție, adică nu funcționează nici unul, nici altul. La secțiile de poliție rurală mai mult stau pilele, gagicuțele și zicem că avem secții. Avem niște funcții care sunt plătite foarte bine din bani publici, punct. Cam asta se întâmplă.", a declarat Iulian Surugiu în cadrul emisiunii "100%" de la RealitateaPlus, moderată de Laurențiu Botin.

VEZI ȘI: Femeie bolnavă de cancer, târâtă pe stradă de polițiști, în Gorj. "Au tras de mine, m-au zgârâiat". VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel