Femeie bolnavă de cancer, târâtă pe stradă de polițiști, în Gorj. "Au tras de mine, m-au zgâriat"- VIDEO

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

O femeie din județul Gorj a fost luată cu forța și târâtă zeci de metri spre mașină, de către doi agenți de poliție.

Imaginile revoltătoare au fost filmate în localitatea Bolboși din Gorj de fiul femeii care susține că oamenii legii au luat-o din curte fără să-i explice motivul, transmite Realitatea Plus. Scandalul din stradă a durat zeci de minute. Ana Tudorescu, femeia care a fot târâtă de polițiști, spune că polițiștii nu i-au dat nicio explicație atunci când au scos-o din curtea casei sale.

”M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat.”, a povestit femeia. 

De la ce ar fi pornit scandalul

Femeii i se făcuse rău la un moment dat. În imagini se vede cum ea stă întinsă pe asfalt. Abia atunci unul dintre polițiști a sunat la 112 pentru a chema o ambulanță. Ana Tudorescu susține că și-a scos certificat medico-legal și că a depus o plângere în acest sens. Scandalul ar fi izbucnit după ce vecinul femeii a sunat la poliție și a spus că aceasta vrea să-i dea foc la casă.

”Vecinul care a fost polițist și am avut, în trecut, probleme cu el, dar nu i-am făcut nimic. Ai curaj să reclami un polițist? A înscenat că am vrut să îi dau foc la gospodărie, un lucru nereal.”, a mai susținut femeia. 

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Gorj nu oferit încă o reacție pe marginea acestui caz. 

Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel