FCSB, reclamată la FIFA. Gikiewicz își cere banii pe contract

Lukasz Gikiewicz a reclamat clubul FCSB la FIFA și cere să-i fie achitate drepturile financiare până la finalul contractului, 

Avocatul lui Lukas Gikiewicz, bulgarul Georgi Gradev, a anunțat că a reclamat clubul FCSB la FIFA: "Știrile cu Gikiewicz în vacanța din Croația sunt încă o dovadă că oamenii de la FCSB nu se simt comfortabil să spună adevărul. Ei dau informații false presei. Lukasz e în Croația pentru că acolo locuiește acum, nu pentru că e în vacanță", a anunțat el.

"Și-a terminat contractul încă din 20 septembrie și am făcut deja o plângere la FIFA în 30 septembrie. În plângere, cerem toți banii până la finalul contractului și o interdicție de a mai face transferuri pentru FCSB. Ei voiau să-i facă o acțiune disciplinară, dar după ce i-am notificat despre rezilierea contractului nu au mai răspuns nimic", a declarat Gradev pentru gsp.ro.

Polonezul Lukas Gikiewicz avea contract până în vara anului 2020. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a prins doar patru meciuri la vicecampioana României, cu Astra Giurgiu, FC Voluntari şi Poli Iaşi, în Liga 1, și unul cu Mlada Boleslav, în preliminariile Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel