FCSB - Dinamo, LIVE în Liga 1. Rezultat final

fcsb dinamo live
fcsb dinamo live

FCSB şi Dinamo au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 12-a a Ligii I de fotbal. 

Rezultat final FCSB - Dinamo 1-1.

Fluier final al meciului. 

min 52. Bară pentru FCSB ! Florin Tănase reia cu capul, însă mingea se lovește de transversală. Mingea ajunge la Ovidiu Popescu care însă nu nimerește poarta. 

A început repriza secundă. 

Este pauză. 

Echipele s-au întors de la vestiare, iar meciul a fost reluat. 

min 32. Meciul a fost ÎNTRERUPT timp de 10 minute din cauza incidentelor provocate de fanii dinamoviști care aruncau cu diverse obiecte în Florinel Coman. Acesta încerca să execute o lovitură de colț. Conform regulamentului, echipele vor sta 10 minute la vestiare, iar dacă incidentele se vor repeta, arbitrul poate fluiera finalul meciului, urmând ca echipa ai cărei fani au provocat incidentele să piardă meciul la masa verde. 

min 28. Gol FCSB ! Florinel Coman reușește să restabilească egalitatea.

min 4. Gol Dinamo! Ciubotariu a deschis scorul.

min 3. Șut bun al lui Florinel Coman, însă portarul Piscitelli respinge spectaculos. Mare ocazie de gol pentru FCSB.  

A început meciul. 

Vă prezentăm echipele de start: 

FCSB: Bălgrădean - Manea, Cristea, Planic, Panțâru  Oaidă, Vînă, Popescu, Tănase, Man, Coman

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljic, Popescu, Corbu - Filip, Mrzljak - Neicuțescu, Nistor, Moldoveanu - Montini

Cele două echipe nu ocupă poziții prea bune în clasament.

În clasamentul Ligii 1, FCSB ocupă locul al nouălea, cu 14 puncte, în timp ce Dinamo București se află pe zece, cu 13 puncte. În ultima etapă, FCSB a înregistrat o victorie cu 3-0 în fața Academicii Clinceni, iar Dinamo a învins FC Voluntari, cu 2-1.

FCSB - Dinamo, un derby de tradiție 

Narcis Răducan, directorul sportiv al lui FCSB a prefațat partida cu "câinii roșii": "Nu mai este tremuratul ăla de odinioară. Dar ne pregătim special pentru acest joc. Doar pentru faptul că ne vor aștepta 25 - 30 de mii de spectatori. Până astăzi se dăduseră 20.000. Meciul vine într-un moment bun al ambelor echipe. Sperăm să câștigăm. Avem și noi atuurile noastre, dar și Dinamo are. Cred că este un plus de valoare pentru noi, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren. Nu este o garanție faptul că pe hârtie suntem favoriți. Sper ca Bogdan să fi fost inspirat în această săptămână. Au executant bun și vin foarte bine la cap. Vin foarte bine pe tranziție pozitivă. Spiritul lui Hâldan o să-i mobilizeze. De partea noastră este valoarea jucătorilor și parcursul din ultimele etape. Există o încredere ridicată și de aici ne extragem speranța".

"E un derby, e important, dar nu simt o presiune prea mare. Vreau să câştigăm, cu siguranţă, şi trebuie să dăm tot ce avem mai bun, dar cea mai bună echipă va câştiga. Într-un derby este vorba despre tactică şi va fi dificil pentru jucători. FCSB are o echipă bună şi ne va fi greu. Coman este un jucător periculos, dar mai sunt şi alţii la fel, au doi fundaşi centrali foarte buni. Este primul meu derby în România, dar nu simt o presiune prea mare, este un meci ca oricare altul. Nu sunt relaxat, dar nu simt o presiune, pentru mine e un meci ca oricare altul", a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel