FC Viitorul - CS Universitatea Craiova, ploaie de GOLURI. Rezultat final

FC Viitorul a disputat ultima partidă a etapei a 3-a a Ligii I împotriva formației CS Universitatea Craiova.

Craiova a învins cu scorul de 4-1 (1-1). Formaţia condusă de Cristiano Bergodi a deschis scorul în minutul 18 prin Elvir Koljic, acesta profitând de o pasă greşită a fundaşului Andrei Ciobanu. Atacantul bosniac al Universităţii Craiova a reuşit dubla în repriza secundă, când a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 17 metri. Koljic a ajuns astfel la 4 goluri marcate în primele 3 etape ale noii ediţii de campionat.

În minutul 66, Nicuşor Bancu a marcat al treilea gol al formaţiei oltene cu un şut plasat de la 7 metri lateral stânga după o centrare a lui Ştefan Vlădoiu. Pentru Universitatea Craiova a mai înscris Andrei Ivan în minutul 75, acesta fructificând o pasă în adâncime a lui Dan Nistor. Unicul gol al echipei FC Viitorul a fost marcat în prelungirile primei reprize de atacantul Kevin Luckassen în urma unei pase a lui Alexandru Măţan.

Acesta a fost primul gol al atacantului olandez de origine ghaneză în tricoul echipei din Ovidiu. Formaţia gazdă a evoluat din minutul 5 cu un om mai puţin pe teren după ce Andrei Artean a fost eliminat de arbitrul Andrei Chivulete în urma unui fault dur asupra lui Alexandru Cicâldău. În urma succesului de la Ovidiu, Universitatea Craiova a urcat pe prima poziţie a clasamentului Ligii I, rămânând singura echipă cu maximum de puncte, 9, după primele trei etape ale Ligii I.

De partea cealaltă, FC Viitorul a coborât pe ultimul loc al clasamentului, având 1 punct, la fel ca Astra Giurgiu şi FC Argeş, dar cu un golaveraj mai slab. FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-4 (1-1), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu Au marcat: Kevin Luckassen (45+2), respectiv Elvir Koljic (18, 51), Nicuşor Bancu (66) şi Andrei Ivan (75). Cartonaş roşu: Andrei Artean (FC Viitorul, 5). Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş) Observator: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel