FBI: Sicriul lui Michael Jackson, la un pas să fie furat

holly
holly

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Michael Jackson a fost pe punctul de a fi furat din cimitirul din Los Angeles de cinci bărbați est-europeni, se arată într-un raport al FBI și prezentat de publicație de scandal din SUA.

Cei cinci bărbaţi de origine est-europeană voiau să fure sicriul lui Michael Jackson şi apoi să ceară răscumpărare. Deşi mausoleul Holly Terrace din cimitirul din Los Angeles, unde a fost înmormântat artistul se află sub pază strictă,acesta a intrat in atentia hoţilor. Acestia urmau să ceară răscumpărare nu mai puţin de două milioane de dolari de la familia megastarului. Nu au reuşit să ajungă însă prea departe pentru că c au fost luaţi în vizor de agenţii de pază din cimitir.

 În plus în cimitir, a fost găsit un sac cu unelte, ascuns într- o zonă în care sunt depozitate materiale de construcţii, dar pe care angajaţii locaţiei nu le-au recunoscut ca fiind ale lor. Suspecţii au cedat imediat după ce au fost luaţi la întrebări şi au recunoscut planul diabolic. Aceştia au susţinut că au fost forţaţi de un cap al mafiei din Los Angeles, căruia îi datorau sume mari de bani. Planul era bine stabilit: Ei urmau să ridice capacul criptei şi apoi să ia sicriul şi să-l transporte într-o dubă, care trebuia să-i aştepte într-o zonă fără camere de luat vederi. Cei cinci plănuiseră să acţioneze pe timpul nopţii, când sunt paznici doar la intrarea în cimitir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel