Fata din Neamț, dispărută de acasă de două zile, a fost găsită

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @travelarium
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @travelarium

A fost găsită fata din Neamț, dispărută de acasă de două zile.

Fata în vârstă de 13 ani, din comuna Stăniţa, județul Neamț, care dispăruse de acasă în urmă cu două zile, a fost găsită de poliţiştii şi pompierii care au căutat-o în cursul zilei de sâmbătă. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, fetiţa a refuzat să vină acasă de frica tatălui şi a dormit într-o livadă, transmite Agerpres.

"Luminiţa a fost găsită în livada satului Chicerea. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Fetiţa fusese văzută ultima dată în seara zilei de 28 martie, în timp ce culegea flori la marginea pădurii din localitate. La căutarea ei au participat poliţişti, pompieri şi silvicultori din Neamţ, Bacău şi Iaşi, oameni datorită cărora această poveste are un final fericit.

Reamintim și cazul lui Aryan Radu, copilul de doar doi ani care a rătăcit prin pădure aproape 25 de ore, după ce s-a pierdut. Datorită unei mobilizări impresionante, micuțul a fost găsit teafăr și nevătămat, deși a fost nevoit să doarmă într-o pădure, în frig și fără mâncare, întâlnindu-se și cu un lup.

VEZI ȘI: Aryan Radu, micuțul supraviețuitor care a stat în pădure aproape 25 de ore, s-a întors acasă. Declarații emoționante la externarea din spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel