Fată de 13 ani, sinucidere. Motiv incredibil

O fată de doar 13 ani din județul Gorj s-a sinucis. Fata ar fi fost geloasă pe sora ei mai mare, cu care părinții s-ar fi purtat preferențial. 

Fetița de doar 13 ani ar fi avut și o ceartă cu părinţii, după ce mama ei a descoperit că are o relație, lucru permis pentru sora ei mai mare.

Joi, fata a mers la şcoală şi se pare că nu avea probleme, însă la scurt timp şi-a pus ştreangul de gât. Cadavrul a fost descoperit de mama copilei.

Trupul neînsufleţit al fetiţei a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Gorj, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pe moartă suspectă.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Tismana au fost sesizaţi, joi, cu privire la faptul că o minoră a fost găsită spânzurată într-o anexă a locuinţei de mama sa. Cu această ocazie, reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală s-au deplasat la faţa locului şi au transportat cadavrul pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel