Farduri contrafăcute, captură impresionantă. Erau vândute online, la prețuri mai mici

Polițiștii au destructurat o rețea care fabrica farduri contrafăcute. Captura se ridică la peste un milion de dolari, anunță Xinhua.

Poliţia din provincia Jiangsu, estul Chinei, a arestat 158 de persoane acuzate de fabricarea şi comercializarea de produse cosmetice contrafăcute, relatează joi Xinhua.

Suspecţii au fost arestaţi în timpul unui raid şi circa 800 de cutii de produse cosmetice contrafăcute în valoare de aproximativ 10 milioane de yuani (1,49 milioane dolari) au fost confiscate, a anunţat poliţia din Nanjing, capitala provinciei Jiangsu.

Produsele contrafăcute erau vândute mai ales online la preţuri mult mai mici decât cele din magazine, potrivit poliţiei, care a fost sesizată după reclamaţia unui consumator care s-a plâns în legătură cu probleme ale pielii provocate de utilizarea unui produs.

Patruzeci de depozite şi o fabrică în care erau stocate şi produse produsele cosmetice au fost închise de poliţie.

Materiale industriale care nu trebuie aplicate pe piele au fost folosite la fabricarea produselor. Cantitatea de metale grele depistată în cosmeticele contrafăcute a fost de 10 ori mai mari decât standardele naţionale, a declarat Li Kerong, un oficial al biroului de siguranţă publică din Nanjing.

Vezi și: Câteva sute de chimicale aplicăm zilnic pe piele. Parfumul, cel mai periculos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel