Farage recunoaște o greșeală făcută la adresa românilor

Liderul UKIP, Nigel Farage, a făcut o nouă declaraţie de presă jignitoare la adresa României. Declarația sa vine după interviul în care a spus că nu ar fi de acord să aibă vecini români și a precizat că aceștia sunt traficanţi de carne vie.

Nigel Farage este din nou acuzat de presă că face declaraţii rasiste.

După ce a fost întrebat, chiar la începutul unui interviu: "Care e problema ta cu românii?", Nigel Farage a încercat să explice declaraţiile anterioare, spunând că "nu are nicio problemă cu românii", dar are "o mare problemă cu România", arată realitatea.net.

Vezi și: Lider extremist: Nu vreau să am vecini români!

Liderul UKIP a continuat, precizând că a vizitat România: "Comunismul a căzut cu puţin peste 20 de ani în urmă. N-a reuşit să facă tranziţia la o democraţie modernă vestică".

El a mai explicat că România este "în strânsoarea crimei organizate" şi că "problema românească este mai serioasă" decât orice altă infracţiune comisă de persoane din alte state membre ale Uniunii Europene.

Constrâns să admită greșeala propriului partid

Politicianul britanic a fost constrâns de împrejurări să admită, însă, că în publicitatea electorală făcută de partidul său în The Daily Telegraph s-a strecurat o "eroare", pentru că nu este reală cifra conform căreia 7% dintre infracţiuni sunt comise de români în Marea Britanie: "A fost simplificat. Era vorba de reţele infracţionale", a precizat Nigel Farage. 

Citește și: Ultima prognoză europeană înainte de alegeri: PPE dă marea lovitură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel