Fântânile de pe Unirii, oprite toată vara. Reabilitare şi modernizare

Fântânile de pe Unirii
Fântânile de pe Unirii

Fântânile de pe Unirii vor fi oprite toată vara pentru reabilitare şi modernizare.

Fântânile de pe Unirii vor fi reabilitate. Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Apa Nova Bucureşti, va demara marţi ample lucrări de reabilitare şi modernizare a ansamblului de 17 fântâni din centrul Capitalei, care cuprinde şi Fântâna Unirea. Potrivit unui comunicat al PMB, 'lucrările sunt realizate în perioada mai-septembrie 2018, iar alimentarea cu apă a fântânilor se va întrerupe în acest interval de timp, urmând a fi reluată după finalizarea lucrărilor'.

'De asemenea, există posibilitatea ca traficul să fie restricţionat temporar pe banda 1, în funcţie de lucrările desfăşurate', precizează sursa citată. Conform PMB, în urma modernizării, fântânile din acest perimetru vor deveni un punct central de atracţie urbană, ce va oferi bucureştenilor un spectacol de apă, lumini şi muzică, în 4 regimuri de funcţionare: regim de zi, seara, respectiv noapte, de luni până vineri, iar în weekend va funcţiona în regim de spectacol stradal.

'Apa Nova Bucureşti va efectua aceste lucrări în cadrul unui program de investiţii din fonduri proprii, în valoare de 7 milioane de euro, în baza obligaţiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primăria Municipiului Bucureşti', se mai arată în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel