Fan Courier, cu afaceri de 61 milioane de euro, vrea mașini electrice în Centrul Vechi

Fan Courier, una dintre cele mai mari firme de curierat din România, cu o cotă de piață de circa 20 la sută, va încheia anul 2013 cu  afaceri de aproximativ 275 de milioane de lei, cu 15% mai mult faţă de 2012, au declarat reprezentanții companiei în cadrul unei conferințe de bilanț.

 Potrivit reprezentanților companiei, cele mai mari creșteri au fost înregistrate în luna noiembrie, când, față de alte țări europene, în România a prins foarte bine Black Friday, cu creșteri de până la 40 la sută a cifrei de afaceri. De asemenea, reprezentanții companiei sunt mulțumiți de afacerile din acest an, caracterizându-l ca unul foarte bun pentru curierat.

Vânzările online a devenit motorul creșterii cifrei de afaceri, principalul partener al Fan Courier fiind emag, care de altfel deține circa 70 la sută din comerțul online din România.  În 2013, Fan Courier a extins gama de servicii de curierat rapid Express Loco la nivel naţional şi a lansat serviciul Collect Point în 153 de staţii OMV.

Cu investiții de circa șapte milioane de euro în 2013, Fan Courier estimează creșteri de circa 10 la sută a cifrei de afaceri și pentru anul 2014.

Pentru anii următori, reprezentanții companiei vor să facă un parteneriat cu Primăria capitalei, astfel încât în zona  Centrului Vechi să nu mai aibă acces decât mașinile electrice. În acest sens, s-au purtat negocieri cu un constructor de automobile pentru livrarea acestor mașini, în pofida prețului destul de ridicat. Proiectul este la nivel de discuții, urmând ca și primarul general, Sorin Oprescu, să fie de acord cu această propunere, aici fiind vorba și de infrastructură, fiind vorba de instalarea unor stații de alimentare cu energie electrică pentru acumulatorii automobilelor electrice, au mai declarat reprezentanții Fan Courier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel