Familie salvată din casa în flăcări

Trei persoane din localitatea Pângăraţi au fost salvate dintr-un incendiu, în noaptea de duminică spre luni de un trecător.

Flăcările au curpins o anexă situată la trei metri de casa în care locuiau ameninţau să aprindă şi casa. Locotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, a declarat, pentru Agerpres, că incendiul a fost anunţat în jurul orei 2,10 de o persoană aflată în trafic şi care a văzut flăcări la o locuinţă.

'La faţa locului s-au deplasat 12 subofiţeri cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardea violent o anexă locuibilă, temperatura degajată ducând deja la degradarea unor elemente ale faţadei casei cu mansardă, aflată la trei metri. Pompierii au stins incendiul, a cărui cauză probabilă de producere este un scurtcircuit produs la o ladă frigorifică. De menţionat este faptul că apelantul a trezit cele trei persoane aflate în locuinţă, după ce a anunţat incendiul prin 112, şi a încercat, împreună cu proprietarul, să stingă incendiul cu găleţi cu apă, până la sosirea pompierilor', a precizat locotenentul Andrei Grancea.

În urma incendiului au ars acoperişul anexei pe aproximativ 50 de metri pătraţi şi bunurile din interior iar de la casă s-au degradat două geamuri, balconul din lemn, izolaţia din polistiren şi o terasă de aproximativ şase metri pătraţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel