Familia Regală, scandal. Avocatul fostului principe Nicolae, dezvăluiri tulburătoare

Roxana Neagu / 08 noi 2017 / 18:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Fostul principe Nicolae a vrut să-și vadă bunicul, pe Regele Mihai, la reședința sa din Elveția. Nelăsat fiind, el a forțat ușa. Familia Regală a depus plângere la poliția din Elveția și-l acuză de violență și violare de domiciliu pe fostul principe. Nicolae Medforth-Mills a transmis că este profund întristat de atitudinea Casei Regale. 

[citeste si]

Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, a afirmat, la Antena 3: ”În ultimii doi ani, Nicolae a încercat să-și vadă bunicul de șapte ori. De fiecare dată, s-a lovit de atitudinea ostilă a doi membri importanți ai Casei Regale. Aceștia l-au oprit întotdeauna să-și vadă bunicul. Deocamdată nu pot să vă dau numele celor doi, poate sunt deja bănuiți de opinia publică”. 

El a adăugat: ”Referitor la plângerea penală care s-a făcut în numele Casei Regale pentru infracțiunea de lovire și alte violențe și violare de domiciliu, nu putea fi făcute de oricine din Casa Regală, ci numai cu aprobarea celor ce reprezintă Casa Regală în relațiile cu instituțiile publice. Când va fi audiat de poliția elvețiană, Nicolae va vedea cine a semnat această plângere și o să vă dăm numele. El și-a pierdut puțin cumpătul, dar dacă ar fi fost violențe grave împotriva unor persoane de la Casa Regală, ar fi fost reținut de poliția elvețiană. A fost legitimat, i s-a ridicat permisul de conducere (cu el fiind legitimat, în lipsa unor alte documente- n.r.), dar este liber.”

”Nu i s-a comunicat niciodată în acești doi ani decretul în original de excludere din ordinea de succesiune”, a mai spus avocatul fostului principe Nicolae. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23