Familia Regală. Marilena Rotaru s-a autodenunțat la Antena 3

În urmă cu doi ani, jurnalista Marilena Rotaru se poziționa de partea Familiei Regale în scandalul cu fostul Principe Nicolae.   

Atunci, ea uita de codul deontologic al jurnalistului și relata pe o rețea de socializare informațiile pe care le-a obținut în urma unei discuții private cu Principesa Margareta.

Vorbim despre o postare, pe care, de altfel, a șters-o la scurt timp, la rugămintea principesei Margareta, după cum a recunoscut într-o intervenție telefonică la Antena 3.

La ceva timp după ce acel episod a avut loc, Marilena Rotaru a fost îndepărtată de la emisiunea 'Ora Regelui' de la TVR 1, lucru care a făcut-o să vadă mai ”clar” lucrurile, făcând-o să schimbe taberele.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Marilena Rotaru, autodenunț - Principesa Margareta. Mărturie interesantă

 

Acum, jurnalista a spus că, la acel moment, în 2015, a căzut într-o capcană. 

"Certitudinile mele au durat puțin. Am căzut într-o capcană din care m-am trezit repede. Am pus cap la cap o serie de lucruri, inclusiv că am fost scoasă de la 'Ora Regelui' de către Familia Regală. (...) În 2015, am văzut o postare oribilă la adresa Regelui Mihai care a declanșat postarea mea pe care, în aceeași zi, am și șters-o. Am șters-o atât de repede pentru că m-a sunat Principesa Margareta și mi-a ordonat să o șterg spunându-mi: 'da, trebuia să ziceți aceste lucruri, dar pe surse, nu că eu vi le-am spus'. Mi-am dat seama de multe lucruri. Căzusem într-o capcană, dar imediat mi-am revenit", a zis Marilena Rotaru, duminică, la Antena 3, în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Iată postarea completă a Marilenei Rotaru:

”Adevărul e singura cale a acestei lumi, este remediul universal al vindecării. Dar cei care nu pot accepta decât ceea ce vor să audă și să vadă pot cădea răpuși de forța adevărului.

La 94 de ani, Majestatea Sa Regele Mihai I al României se impune din nou, minții și inimii mele, prin incredibila, cutremurătoarea chiar, forță morală cu care slujește neclintit, în deplină demnitate, adevărul, cu sacrificiul propriei ființe și familii. Am primit zilele trecute, într-o convorbire cu Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, un mesaj din partea Majestății Sale. 

În biroul Regelui, de vorbă cu Moștenitoarea Coroanei, m-am prăbușit și m-am înălțat, într-o succesiune de șocuri și de emoții. Pot spune că am auzit cum se crapă zidul încăperii de furia cu care Vâșinski a trântit ușa în urmă cu aproape 70 de ani. Stăpânindu-și cu greu propriile emoții, Alteța Sa Regală mi-a transmis dorința Regelui de a-mi spune personal ceea ce a dus la decizia din 10 august 2015. Mi-a trebuit un timp să pot vorbi cu mine însămi, să-mi pot formula coerent, înțelesul acelei convorbiri. Mă simt datoare să vi-l împărtășesc, văzând cum absența adevărului a dus în acest spațiu și nu numai, la vehicularea unor acuzații îndreptate împotriva Regelui și a Familiei Regale.

Nu am nici un mandat din partea Regelui sau a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare să fac public mesajul Majestății Sale. O fac pe proprie răspundere, ca un oștean credincios, care se aruncă în linia întâi ca să-și apere Regele. Regele care a apărat poporul român, dar care, pe Sine nu s-a apărat niciodată. Regele împotriva căruia securitatea, serviciile, politicienii și interlopii au pus tot armamentul calomniilor, manipulărilor, abjecțiilor. Dincolo de tot ce exprimă promiscuitatea lumii politice din România, Regele Mihai este astăzi, în înțelesul deplin al cuvintelor, cea mai înaltă instanță morală a românilor. Chiar dacă această calitate nu se măsoară prin cifre, cei care au nevoie de o confirmare procentuală, o pot găsi în sondaje. Cum să mai încerci compromiterea unei astfel de personalități pe care nu numai propriul său popor, dar, mai ales, capetele încoronate și marile valori ale acestei lumi au așezat-o pe podiumul suprem?!

[citeste si]

Aici vine vorba de cel care s-a numit Principele Nicolae

În spatele chipului de care ne-am atașat afectiv, în care ne-am pus speranțele gândind în timp continuarea regalității și a monarhiei române, lucrau forțe menite să coboare în cele mai întunecate unghere imaginea Regelui și a Casei Regale a României.

Confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni și interlopi, apropiați fostului președinte, o adevărată faună lipsită de orice scrupule, Nicolae a devenit, acceptând, fără să-și dea seama de pericol, instrumentul căutat pentru lovitura pregătită. Naivitatea, faptul că nu a putut avea din copilărie educația menită unui viitor moștenitor al Coroanei, neacceptarea rigorilor impuse de noul statut, celebritatea enormă câștigată într-un timp extrem de scurt, ca urmare a simple sale prezențe fizice, nonconformismul dus dincolo de limitele care pot fi acceptate, l-au identificat ca fiind arma perfectă cu care putea fi atacată din nou Casa Regală. Cum spune românul ”căciula a fost prea mare pentru el.”

Nici în aceste condiții Regele nu s-a abătut de la crezul permanent de ”a face tot binele posibil în condiții imposibile.” Respect și această decizie a Regelui, așa cum le-am respectat pe toate celelalte.

Mulțumesc Majestății Sale Regelui Mihai și Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare pentru încrederea acordată și-mi cer iertare dacă gestul meu de acum este considerat nepotrivit. L-am făcut cu respectul deplin și fidelitatea necondiționată față de Regele Mihai și Familia Regală a României.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel