EXCLUSIV  Marilena Rotaru, autodenunț - Principesa Margareta. Mărturie interesantă

Alteţele Lor Regale, Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu
Alteţele Lor Regale, Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu

În urmă cu doi ani, jurnalista Marilena Rotaru a publicat, pe Facebook, informațiile pe care le-a obținut în urma unei discuții private cu principesa Margareta. Vorbim despre o postare, pe care, de altfel, a șters-o la scurt timp, la rugămintea principesei Margareta. Ulterior, Marilena Rotaru a fost îndepărtată de la emisiunea 'Ora Regelui' de la TVR 1, lucru care a făcut-o să treacă în tabăra fostului principe Nicolae după ce, inițial, fusese de partea Familiei Regale în celebrul scandal petrecut în 2015.

Contactat de un reporter DC News, Cătălin Șerban, membru în Consiliul Director al ANRM, a relatat un aspect important legat de subiectul cu postarea Marilenei Rotaru de la acea vreme.

[citeste si]

"Doamna Marilena Rotaru nu a amintit, duminică seară la Antena 3, și faptul că la patru zile după discuția respectivă, a venit într-un for de conducere al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM), în biroul permanent, unde au fost prezenți zece membri ai conducerii. Acolo ne-a zis că ceea ce ne va relata în cadrul ședinței este strict secret, că nu avem voie să povestim nici rudelor apropiate sau celui mai bun prieten. După 12 ore de la acel moment, dumneai a postat pe Facebook ceea ce, pentru noi, trebuia să fie 'strict secret', după cum ne zisese. Nu am înțeles de ce a făcut acest lucru. Acum susține că principesa Margareta i-ar fi sugerat să dea informațiile 'pe surse', dar nouă, în ședința respectivă, nu ne-a zis că i-a cerut acest lucru. Ne-a spus doar să nu transmitem mai departe acele informații", a relatat Cătălin Șerban în exclusivitate pentru DC News.

Duminică seară, la Antena 3, Marilena Rotaru a făcut următoarele declarații: "Am căzut într-o capcană din care m-am trezit repede. Am pus cap la cap o serie de lucruri, inclusiv că am fost scoasă de la 'Ora Regelui' de către Familia Regală. (...) În 2015, am văzut o postare oribilă la adresa Regelui Mihai care a declanșat postarea mea pe care, în aceeași zi, am și șters-o. Am șters-o atât de repede pentru că m-a sunat principesa Margareta și mi-a ordonat să o șterg spunându-mi: 'da, trebuia să ziceți aceste lucruri, dar pe surse, nu că eu vi le-am spus'. Mi-am dat seama de multe lucruri. Căzusem într-o capcană, dar imediat mi-am revenit".

VEZI ȘI: Familia Regală. Marilena Rotaru s-a autodenunțat la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel