Familia Clinton, falită

Hillary Clinton a apărat comisioanele pe care ea și Bill Clinton le-au primit după ce soțul său și-a terminat mandatul de la Casa Albă, explicând că familia lor s-a chinuit să-și plătească datoriile și educația fiicei lor în acea perioadă.

"Am plecat de la Casa Albă nu doar faliți, ci și cu datorii", a declarat fosta Primă Doamnă, luni, într-un interviu acordat ABC News, coform Politico. "Nu aveam niciun ban când am ajuns acolo și ne-am străduit, știi, să ne adunăm resursele pentru a plăti ipotecile caselor, educația lui Chelsea. Știi, nu a fost ușor".

Întrebată în legătură cu cele 5 milioane de dolari câștigate din discursuri și cele peste 100 de milioane de dolari adunate de soțul său, Clinton a spus că fostul președinte american a muncit "din greu".

"Pentru mine este incredibil - el a muncit din greu. În primul rând, a trebuit să ne plătim toate datoriile și a trebuit să facem de două ori mai mulți bani din cauza taxelor, pentru a ne plăti datoriile, pentru a cumpăra alte case și pentru a avea grijă de membrii familiei", a spus fostul secretar de stat.

Clinton a declarat că ține și multe discursuri pe gratis și a luat apărea acestui mod de a face bani. Presa americană a speculat că Hillary Clinton primește aproximativ 200.000 de dolari per discurs.

"Am crezut că să câștigi bani din discursuri este un lucru mai bun decât să ai conexiuni cu un grup sau o companie, așa cum mulți oameni care se retrag din viața publică au", a punctat Clinton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel