Facebook ţi-a schimbat adresa de e-mail

Zuckerberg fb
Zuckerberg fb

Rețeaua de socializare ce numără 900 de milioane de utilizatori a mai introdus încă o modificare. Adresele de e-mail ale utilizatorilor au acum extensia "@facebook.com", lucru de care aceştia nu au fost înştiinţaţi în avans.

Asta înseamnă că e-mailurile cu zilele de naștere prietenilor tăi nu le vei mai primi pe adresa cu care te loghezi, ci le vei primi ca și mesaj pe site. Facebook a susținut că modificarea survenită a fost făcută pentru a proteja intimitatea utilizatorilor, prin afișarea unei adrese de e-mail standard în locul uneia personale.Schimbarea a atras după sine criticile negative ale utilizatorilor, asta după ce mulți dintre ei erau deja nemulţumiţi în urma trecerii forțată la profilul de timp Timeline.

Există totuși o soluție pentru resetarea adresei de e-mail:dai click pe profilul tău, din nou click la rubrica "despre/about", apoi "date de contact/info", click pe butonul "editează/edit" și în dreptul căsuței de e-mail cu "@facebook.com" selectezi să nu fie vizibilă pe profilul tău ( "hide from timeline") și la sfârșit click pe "salvează  /save".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel