Facebook, teste buton de dezaprobare pentru comentarii

Facebook testează în prezent o funcţie prin care utilizatorii îşi pot exprima dezacordul cu privire la anumite comentarii.

Deşi reprezintă cea mai apropiată funcţie de un „dislike”, opţiune cerută de mulţi ani de un număr mare de utilizatori, butonul prin care utilizatorii îşi pot exprima dezaprobarea este valabil doar pentru comentarii, nu şi pentru postările normale.

Dezacord

Plasat pe aceeaşi linie cu „Like” şi „Comment”, butonul „Downvote” nu are rolul opus al butonului „Like” şi nu face o diferenţă de apreciere între cele două funcţii.

„Downvote” este un instrument prin care utilizatorii îşi pot exprima dezacordul cu o anumită afirmaţie şi, eventual, să raporteze la Facebook comentariul respectiv şi să specifice motivul pentru care acel comentariu ar trebui eliminat.

Implicare mai activă

Facebook vrea ca prin noua abordare să genereze o implicare mai activă a utilizatorilor care să contribuie la eliminarea comentariilor nepotrivite.

În prezent, butonul „Downvote” este testat pe un număr limitat de comentarii publice la postări ale unor pagini. Acesta poate fi observat doar de 5% dintre utilizatorii de Android din Statele Unite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel