Facebook face una dintre cele mai mari schimbări de aspect

Facebook, care a mizat foarte mult pe conținutul video în ultimul an, a introdus, miercuri seară, una dintre cele mai mari schimbări de aspect, dar și de funcționalitate, din istoria platformei. Utilizatorii vor putea avea video de profil pe Facebook, în loc de poză, scrie playtech.ro.

De câțiva ani, secţiunea de profil nu a trecut prin foarte multe modificări. Poza de "copertă" și poza de profil au rămas în aceeşi formă, utilizatorii fiind mai mereu conservatori în acest sens.

Funcționalitatea este testată, deocamdată, pe grupuri mici de utilizatori din Marea Britanie și SUA, dar va ajunge, cel mai probabil, la toți utilizatorii nu peste mult timp.

Este vorba, pe scurt, despre mici clipuri de 7 secunde prin care utilizatorii își pot manifesta creativitatea. Acestea vor rula în momentul în care cineva îți vizitează pagina, iar sunetul se va activa doar în cazul în care clipul este rulat pe întregul ecran.

Citește și: Facebook primeşte un update major! Ce vei putea face

Pe lânga asta, Facebook a mai anunțat o serie de schimbări legate de paginile de profil. Mai exact, în versiunea de mobil, fotografia de profil va fi așezată central, iar sub ea, fiecare utilizator va putea scrie o scurtă descriere, cum ar fi "Jurnalist, pasionat de ştiri auto și filme de acţiune".

Și informațiile pe care le vor vedea prietenii când vor intra pe profil vor fi diferite, întrucât utilizatorul va putea personaliza fotografiile care apar în prim plan.

Încă o funcționalitate legată de pozele de profil va permite utilizatorului să seteze o imagine temporară, pe o perioadă prestabilită de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel