Fabrica de armament de la Cugir face angajări

arme
arme

Fabrica de armament  de la Cugir, filială a Companiei Naţionale Romarm, are nevoie de muncitori, astfel că în perioada următoare va angaja  500 de persoane pentru a onora volumul mare de comenzi, venit în urma unor contracte încheiate cu parteneri străini, a declarat directorul Romarm, Vasile Crişan.

Potrivit directorului Romarm, activitatea fabricii de la Cugir se va dubla. "Fabrica de arme Cugir, filială a Companiei Naţionale Romarm, va angaja în perioada imediat următoare 500 de persoane pentru a onora volumul de comenzi solicitat de parteneri cu care se află în relaţii comerciale. Acest lucru înseamnă o dublare a activităţii, iar cei 500 de angajaţi se vor regăsi doar în procesul de producţie", a declarat directorul Romarm, Vasile Crişan, care ocupă şi funcţia de primvicepreşedinte UNPR Alba şi vicepreşedinte al Departamentului Economic la nivel naţional al UNPR, scrie newsin.

Directorul Romarm a spus că fabrica de armament de la Cugir are în prezent în desfăşurare cinci contracte şi un program naţional cu Ministerul Apărării Naţionale, după ce în ultimii ani nu deţinea decât un singur contract. "Începând cu 20 februarie 2012, o delegaţie a unei companii americane se va afla la CN Romarm, filiala Cugir şi Uzina Mecanică Cugir în vederea continuării unor demersuri privind o colaborare de tip joint venture pe profilul celor două fabrici", a precizat Vasile Crişan, care a adăugat că majoritatea contractelor sunt realizate cu parteneri americani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel