Explozie puternică într-un bloc din Târgoviște, urmată de un incendiu. O persoană rănită și 30 evacuate

O explozie puternică, urmată de un incendiu, a avut loc primul etaj al unui bloc din Târgoviște.

Explozia a avut loc pe strada Radu Popescu, din Microraionul IV, potrivit ISU Dâmbovița. Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat. De asemenea, un bărbat de 57 de ani a fost rănit, suferind arsuri la nivelul feței, potrivit dbonline.ro.

În urma exploziei au fost afectate ușa de la intrarea blocului, ușa, ferestrele și balconul apartamentului unde s-a produs explozia, dar și 3 autoturisme aflate în fața blocului. Din cauza incendiului care s-a produs au ars furtunul de la aragaz și mai multe materiale textile.

Nu a fost afectată structura blocului. A fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcții pentru efectuarea unor verificări de specialitate. Pentru lichidarea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Târgoviște, care au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru lucru la înălțime.

Incendiu în zona Glina

Un alt incendiu de proporții a izbucnit, miercuri, lângă București. Circulația mașinilor pe centura Capitalei, în zona Glina, a fost blocată din cauza fumului gros.

Incendiul a izbucnit în localitatea Glina din județul Ilfov. Au ars caroserii de mașini și material lemnos de la un centru de colectare și reciclare deșeuri, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.  Nouă autospeciale ale pompierilor au intervenit la fața locului. Din cauza fumului gros, circulația mașinilor pe centura capitalei a fost oprită, scrie Mediafax.

Populaţia din zonă a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT: 'Incendiu major produs la REMAT, pe intrarea Abatorului, în localitatea Glina, judeţul Ilfov. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment'.

Vezi și: VIDEO - Incendii de vegetație uriașe în zona Breaza. Poluarea, comparabilă cu cea din Ucraina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel