Explozie Piatra Neamț. Acuzații dure în cazul tânărului ars

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Cazul bărbatului aflat în stare critică, după deflagrația care a avut loc miercuri într-un apartament, a iscat un imens scandal cu acuze între dure între politicieni.

În urma exploziei puternice care a avut loc, miercuri, într-un apartament din Piatra Neamț, un tânăr de 21 de ani a suferit arsuri pe 75 la sută din suprafața corporală.

Scandalul a pornit după ce deputatul PNL Pavel Popescu a declarat că transferul victimei în Belgia este blocat de un funcționar, în situația în care nu există locuri în spitalele de la noi. 

"Se poate simplifica un astfel de proces"

"Există o singură soluție de tranziție în acest moment, ca Ministerul Sănătății să semneze un protocol cu un spital din Europa ca într-un astfel de caz, pacientul să fie preluat instant, dacă starea lui nu este instabilă și dus la un astfel de spital fără a mai exista procedurile acestea cu plăți, formulare. Eu înțeleg că astfel de proceduri sunt necesare, dar în momentul de față se poate simplifica un astfel de proces pentru că în momentul de față, ministrul Sănătății este preocupată în mod personal, asta face în momentul de față, se ocupă de transferul pacientului. Este halucinant că tu nu ai o echipă în România care să se repete astfel de cazuri", a declarat Pavel Popescu.

De cealaltă parte, ministrul Sănătății a declarat că transferul este gata și că nu putea fi transferat înainte de a fi operat. 

 Citește și Explozie Piatra Neamţ. Ce se întâmplă cu locatarii blocului afectat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel