Explozie la un bancomat. Spărgătorii, prinși în FLAGRANT!

Un nou furt din bancomat a avut loc în urma unei explozii. Polițiștii i-au prins pe spărgători în flagrant. 

În această dimineață, polițiștii au depistat în flagrant delict, pe raza localității Ozun, din județul Covasna, doi bărbați, cu vârste de 25, respectiv 38 de ani, în timp ce sustrăgeau bani dintr-un bacomat amplasat pe raza acestei localități, prin producerea unei deflagrații.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 04.15, în localitatea Ozun, județul Covasna, unde au fost prinși în flagrant doi bărbați, care ar fi distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitate, prin provocarea unei explozii.

Cum au procedat hoții 

După producerea deflagrației, cei doi ar fi pătruns în incinta unității bancare, situată la parterul unui bloc de locuințe, prin forțarea ușii de acces și ar fi strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieșit și încercau să își asigure scăparea, au fost prinși în flagrant de polițiști.

Ulterior, în municipiul Brașov, în incinta unei benzinării, a fost depistat și un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către și dinspre localitatea Ozun.

Incidente asemănătoare la Sinaia și în Poiana Brașov

Cei trei bărbați sunt bănuiți de săvârșirea acestui gen de infracțiuni și există date cu privire la implicarea acestora și în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor și furtul banilor din Poiana Brașov și Sinaia.

Bărbații în cauză se află în prezent în custodia polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel