EXPLOZIE la Chișinău. O grenadă a EXPLODAT într-un magazin. VIDEO

O explozie a avut loc la un magazin alimentar din Chișinău. O grenadă a fost detonată, iar două persoane au murit, conform primelor informații.

UPDATE 14:20 Potrivit şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pînzari, explozia care a avut loc la un magazin alimentar situat la intersecţia străzilor Armenească şi Mateevici din capitala Republicii Moldova a fost provocată de un bărbat care nu a vrut să-şi achite cumpărăturile. 

"Deflagraţia a avut loc din cauza unui obiect neidentificat deocamdată. Ambii decedaţi sunt barbaţi. S-a stabilit că unul dintre bărbaţii decedaţi, în jurul orei 11, a intrat în magazin, a luat aproximativ 10 pachete de ţigări, a mers la tejghea, (unde) i s-a cerut să achite, iar el a refuzat şi din rucsacul său sau din mână a căzut explozibilul', a precizat Pînzari. 


Potrivit şefului poliţiei din Chişinău, bărbatul care avea la el explozibilul era din Chişinău şi era născut în 1968. El a fost judecat de mai multe ori. 

Știrea inițială

Anterior, surse citate de Deschide.md informau că tragedia s-a produs în urma unei altercaţii între doi clienţi ai magazinului şi vânzătoare, care ar fi refuzat sa le vândă acestora băuturi alcoolice. Cei doi ar fi ameninţat-o pe femeie cu o grenadă, explozia survenind în urma detonării accidentale a acestei grenade, la ieşirea din magazin. 

De asemenea, Radio Chişinău informa că alte două persoane care se aflau în magazin au fost rănite. 

Inspectoratul General de Poliţie anunţă că oamenii legii sunt deja la faţa locului şi încearcă să stabilească circumstanţele exacte ale exploziei. 

Traficul în perimetrul străzilor din vecinătatea magazinului a fost întrerupt.

-Vom reveni cu amănunte-

 

-se actualizează-

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel