Explozie Arad. Badea: Mai au puţin şi ne spun că omul avea coronavirus și este unul din cazurile în care virusul face din astea

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mircea Badea a comentat cazul de la Arad, în care afaceristul Ioan Crișan a murit după ce mașina pe care o conducea a explodat, dar și felul în care autoritățile ar trata situația, ca pe un simplu omor.

"Este mult mai simplu altfel. De ce s-a ales această cale complicată? Să intri în maşină, să îi pui bombă sub scaun, să pândeşti un moment potrivit să o declanșezi, erau multe lucruri care putea să iasă prost... După părerea mea, s-a vrut o demonstraţie sau un gest cu impact. (...) Altfel nu văd de ce atâta deranj? De ce să treci printr-o chestie mult mai complicată, când, ca să îl "rezolvi" pe unul, îl "rezolvi" lejer", a spus Mircea Badea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Poate că omul avea coronavirus. V-aţi gândit?"

"Inițial nu prea m-am concentrat foarte tare la această treabă, că eu am încredere în instituţiile statului, în magistraţi - lasă că îi prind repede pe ăştia. Doar că nu. Am remarcat şi eu că tot încearcă să ne explice.... Mai au un pic şi spun: "Domnule, care este problema? O siguranţă de la maşină a funcţionat greșit, s-a aprins bordul şi, pur şi simplu, din cauza la o conductă de benzină a explodat maşina, frate. Sigur, omul fusese la vânătoare, în prealabil. Mai scăpase câteva cartuşe pe jos, era praf de puşcă pe acolo. A fost un accident".

Mai au puţin şi ne spun că omul a depăşit pe linia continuă şi aşa e când îţi asumi riscuri... Adică nu au nicio... Şi te poţi gândi: "Bă, dar totuşi, ăştia sunt sănătoşi la cap? Sunt, că doar sunt instituţiile statului. Dar, totuşi, de ce ar face aşa ceva, să ne spună ceva ce este atât de absurd?". Deci ei ştiu sigur că nu este nici crimă organizată, nici terorism. "Auzi, poate că omul avea coronavirus. V-aţi gândit? Şi ăsta este unul din cazurile rare în care coronavirusul face din astea, este autocombustie". Îţi pui şi întrebările astea", a spus Mircea Badea.  

Vezi și: Explozie Arad. Pistă nouă în cazul uciderii lui Ioan Crișan. De unde ar fi provenit bomba folosită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel