Explicație halucinantă pentru inundațiile din Georgia

În Georgia a avut loc o tragedie teribilă, din cauza inundațiilor au murit oameni, Grădina Zoologică din Tbilisi a fost distrusă și animalele au scăpat și au devenit o amenințare pentru oameni, dar nu trebuie uitat faptul că nicio fărădelege nu rămâne nepedepsită, a afirmat patriarhul georgian Ilia al II-lea, vorbind despre situația din capitala georgiană devastată de apele revărsate duminica trecută.

Patriarhul a amintit că Grădina Zoologică a fost construită de comuniști cu banii obținuți din topirea clopotelor de la bisericile și mănăstirile distruse în acea perioadă. Când comuniștii au venit în Georgia și au început să-i persecute pe creștini, pe clerici, să distrugă biserici și mănăstiri, a fost dat un decret prin care clopotele bisericilor și mănăstirilor să fie luate și cu banii obținuți să fie construită o grădină zoologică. Așadar, grădina zoologică a fost construită cu prețul clopotelor. De aceea, această grădină zoologică nu avea cum să aducă bucurie pentru că ea a fost construită pe fărădelege și uitați care este prețul, a afirmat capul Bisericii Ortodoxe Georgiene, potrivit pravoslavie.ru, citat Agerpres.

Patriarhul Ilia al II-lea a subliniat în continuare că fărădelegea nu rămâne nepedepsită. Nicio fărădelege, niciun păcat nu rămâne nepedepsit. Astăzi plângem că georgienii au căzut într-atât încât au construit o grădină zoologică cu prețul clopotelor distruse. Și iată rezultatul — au murit oameni, au murit animale, unele au fost ucise, altele sunt de negăsit. Fie ca Domnul să oprească această încercare asupra noastră. Domnul să ne dea pace și unitate, a mai afirmat patriarhul Georgiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel