Expert, ipoteză șoc: Zborul MH370, doborât de marina americană

Avionul Boeing al Malaysia Airlines a dispărut din 8 martie 2014 cu 239 de persoane la bord. 

Marc Dugain, fostul director al companiei Proteus Airlines, opinează că avionul a fost doborât de armata americană. Expertul susține că Statele Unite au atacat avionul de pasageri pentru că se temeau că ar putea fi folosit pentru un atac la baza americană Diego Garcia, din Oceanul Indian, asemănător celui din 11 septembrie 2001, potrivit Daily Mail. 

Marc Dugain afirmă că fragmentele avionului de pasageri sunt în Oceanul Indian, în apropierea bazei americane de pe teritoriul britanic Diego Garcia. "Aceasta este o bază aeriană extrem de puternică. Este surprinzător că experţii americani afirmă că nu cunosc unde s-a prăbuşit avionul. Fără a intra în teorii ale conspiraţiei, există posibilitatea ca americanii să fi oprit acest avion", afirmă Marc Dugain. 

Teritoriul britanic Diego Garcia din centrul Oceanului Indian găzduiește din 1970 o bază aeriană americană strategică. Cursa MH370, operată de un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, a dispărut în 8 martie 2014, în timp ce zbura de la Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). Avea la bord 239 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel