Exemplu de ipocrizie marca Tudor Chirilă

INQUAM / OCTAV GANEA
INQUAM / OCTAV GANEA

Tudor Chirilă și ipocrizia.

VEZI ȘI: „Dragă doamna Anca Murgoci de la DCNews”. Mărgineanu îmi scrie scrisori pentru că m-am „luat” de Chirilă și se referă chiar și la „mafia PSD-istă și PNL-istă”

Probabil că Tudor Chirilă a reușit să enerveze unii profesori după ce a scris pe Facebook că: „Eu tot vreau să cred că există mulți profesori care văd educația altfel decât pe vremea mea. Mai ales livrarea ei. Vreau să cred că există profesori care sunt conștienți de importanța lor în formarea unui copil. Profesori care vor să lase urme bune, profesori care înțeleg că educația în 2022 este despre a învăța să înveți și mai puțin despre a bifa cu orice preț curicula”.

De ce? Întâi de toate pentru că este ipocrit.

Atâta timp cât cânți „Bacul l-am luat ușor / Am copiat la mate și la sport / Școala s-a terminat / Libertate frate, poate facultate și viață de noapte”, nu ești foarte îndreptăți să îți dai cu părerea despre educația din România și despre ce fac profesorii.

Sau poate Tudor Chirilă, atunci când cânta „bacul l-am luat ușor”, se referea la oamenii care au traversat ușor Dunărea cu bacul spre Tulcea. Mă rog, ce mai contează...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel