EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE. Strategia "o răzbunăm pe Didi"

Cei trei nominalizați ai săptămânii, din echipa Războinicii, sunt Ștefan, Alina și Roxana. Ca de obicei, au curs părerile în mediul online.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE 4 APRILIE. Concurenții nominalizați pentru eliminare au fost aleși în urma jocului individual. Dacă acesta stabilea, de obicei, numele concurentului ce obținea imunitate și nominaliza personal pe cineva, de această dată jocul a fost folosit pentru a stabili concurenții nominalizați. Astfel, primii trei Războinici care s-au retras din jocul individual au fost și cei nominalizați, mai exact: Ștefan, Alina și Roxana. Ionuț, grav rănit, a avut imunitate, întrucât a fost cel mai valoros jucător al săptămânii.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE 4 APRILIE. Săptămâna trecută, persoana eliminată a fost Diana Bulimar, după ce tactica "fă-i în ciudă lui Giani" a funcționat. În acest context, fanii Faimoșilor vor "răzbunare", strategia fiind pusă la cale pe rețeaua de socializare Faceboook. Astfel, se dorește eliminarea lui Ștefan, unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE 4 APRILIE. Iată câteva mesaje publicate în mediul online: 

Votăm Alina și Roxana, chiar dacă Ștefan e bun, să plece și de la ei unul care nu ar merita, cum a plecat de la Faimoși Didi, o răzbunăm pe Didi.

Votați să rămână Roxana și Alina!! Pentru că săptămâna trecută Diana Bulimar a plecat degeaba, fără motiv!! Pentru că fanii războinicilor l-au votat să rămână pe Oltin, să ne facă nouă în ciudă.

Votăm să rămână Ștefan, nu merită să plece acasă, încă nu a demonstrat tot ce poate!!!

Să plece Ștefan, să le arătăm și noi cum e să plece un om bun, acum e șansa noastră să îl dăm afară pe Ștefan.

Bă, deci, nu vă înțeleg, de ce vreți să plece Ştefan care chiar este foarte bun și Diana Bulimar nu era chiar aşa de bună.... Roxana ar trebui să plece.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE 4 APRILIE. Plecarea lui Didi a fost doar din cauza comportamentului lui Giani. Motivul plecării lui Ștefan care ar fi? Ei nu au jignit și nu s-au luat de ceilalți (războinicii). Dacă voi votați un concurent care merită să ajungă în finală doar pentru că vrei să faceți "o răzbunare", înseamnă că sunteți de acord cu ceea ce se întâmplă acolo, cu comportamentul faimoșilor. Trist, foarte trist.

[citeste si]

Acum e momentul să vadă cum a fost când a plecat Didi din cauza voturilor războinicilor care l-au votat pe Oltin să rămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel