EXATLON ROMÂNIA. Diana Belbiță, PRIMELE DECLARAȚII la sosirea în România. "Cel mai GREU MOMENT"

Iubită și controversată dar, cu siguranță, o luptătoare desăvârșită, Diana Belbita, Prințesa Războinică din Echipa Faimosilor s-a întors acasă după o performanță extraordinară în cea mai dură competiție televizată-"Exatlon". Eliminarea sa din concurs a împărțit mediul virtual în două tabere distincte, pro și contra. Cu toate acestea, Diana le-a mulțumit deopotrivă tuturor și spune că nu regretă decizia de a participa la acest show. 

Campioana a fost așteptată la aeroport de cea care i-a dat viață, de antrenor, prieteni, fani dar și de Anda Adam, cea cu care a legat o frumoasă prietenie la "Exatlon".

"Momentul în care s-a anunțat cine este eliminat a fost unul foarte dificil pentru mine, pentru că mi-aș fi dorit să mai rămân și cred că o parte din mine a rămas acolo. Am și zis la un moment dat . Pentru că lucrurile se tulburaseră puțin, și într-adevăr, nu aș mai fi jucat cu aceeași plăcere. Cu o seară înainte am stat câteva ore pe plajă și m-am uitat la cer și la locul ăla, iar când am plecat spre arenă m-am uitat în spate și am știut că e pentru ultima data când văd acel loc. Îmi pare rău că poate au fost tensiuni în ultima perioadă, dar sunt sigură că așa cum am trecut eu peste, așa vor trece și ei peste. Dar sunt o echipă, echipa Faimosilor, și vor trece peste și cu siguranță atunci când se va termina tot jocul ăsta, vom ieși și ne vom întâlni cu toții. Sper din tot sufletul ca Larisa să fie bine acolo", a declarat Diana Belbita.

Cel mai greu moment 

Luptătoarea de MMA susține că cel mai greu i-a fost să-și ia rămas bun de la Larisa, pentru că, după plecarea Andei Adam din competiție, între cele două s-a înfiripat o prietenie solidă și s-au sprijinit una pe cealaltă în cele mai grele momente, inclusiv s-au înlocuit pe traseu când Diana a fost accidentată.

"Momentul în care a venit Larisa a coincis cu plecarea Andei și recunosc că a fost omul care m-a ajutat să merg mai departe, să stau în picioare și să fiu cum am fost. Am fost apropiate, întotdeauna aveam ceva de vorbit și parcă nu ne ajungea timpul. Sper din suflet că ea să meargă cât mai departe. Nu știu cine va fi câștigător, toți merită să ajungă în finală dar mi-aș dori din tot sufletul să fie Larisa, categoric. Poate că nu se vede din afară, dar Larisa chiar este o luptătoare. Eu sper va luptă până la capăt", a subliniat Diana.

Anda Adam așteptat-o la aeroport 

Anda Adam, cea mai aprigă susținătoare a Dianei, spune că nu se aștepta ca prietena ei să fie eliminată.

"Diana are un suflet mare. Puțini știu cât m-a cărat ea când eram accidentată", a adăugat îndrăgită vedetă care nu s-a dezlipit de Diana din momentul în care și-a făcut apariția pe aeroport.

Însă cea mai mare bucurie a luptătoarei a fost să-și vadă mama. Îmbrățișarea acesteia a șters orice supărare de pe fața Dianei și i-au adus lacrimi de bucurie în ochi.

"De mami mi-a fost cel mai dor. Și în momentul în care am primit scrisoarea de la ea, mi-am dat seama că pe ea nu pot să o păcălesc. Eu chiar am refuzat pe perioada competiției să mă bandajeze, tocmai ca să nu le transmit celor de acasă ceva negativ, să nu înțeleagă că sunt accidentată. Am încercat să ascund lucrul ăsta, însă de mami nu am putut să ascund. În scrisoarea pe care mi-a trimis-o îmi spunea că a văzut că am dureri fizice, dar că are încredere în mine că voi putea să merg mai departe. Cred că îi știu scrisoarea pe dinafară", a subliniat campioană care a adăugat că îi este dor de antrenamente și că va urmări în continuare emisiunea și își va susține coechipierii din fața micului ecran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel