EXATLON România, 8 iunie. Eliminări înainte de Marea Finală - live

Cosmin Cernat la „Exatlon”
Cosmin Cernat la „Exatlon”

Duminică, la ora 20:00, „Exatlon” își va desemna cei doi câștigători, la feminin și masculin. Sâmbătă, un băiat și o fată au părăsit competiția înainte de marea finală.

Update 6: Semifinalele s-au încheiat. Gabriel Nedelcu și Andreea Arsine s-au calificat în finală, alături de Ion Surdu și Nicoleta Luncă. Așadar, avem în finală doi Faimoși și doi Războinici.

După ce s-au încheiat semifinalele, Cosmin Cernat a anunțat care este următorul pas al competiției. „Dragilor, eu curând o să ajung la vilă. Curând, curând o să ajung acolo pentru că împreună o să vă uitați și o să descifrați mecanismul finalei la care ați visat cu toții din prima clipă în care ați ajuns aici”, a spus Cosmin Cernat.

Update 5: Cea care a reușit să se califice în marea finală este Andreea Arsine. Așadar, Cătălina Șeicaru a fost eliminată de la „Exaton”.

Update 4: Gabriel Nedelcu și Andrei Boțoacă s-au luptat pentru un loc în Marea Finală alături de Ion Surdu. Ambii au pornit de la trei vieți. Gabriel Nedelcu a reușit să își păstreze toate cele trei vieți intacte și a reușit să se califice în finală alături de Ion Surdu. Așadar, cei doi băieți care se luptă pentru marele premiu sunt Gabriel Nedelcu și Ion Surdu.

VEZI ȘI: Zodia care află un adevăr ce îi va schimba viața. Se întâmplă în curând

Update 3: Cătălina surprinde din nou! Cu o singură viață rămasă, Faimoasa câștigă duelul și se menține în joc.

Update 2: Gabi luptă pentru un loc în finală și nu se dă bătut!  

Update 1: Start în forță pentru Andreea Arsine! Cătălina Șeicaru coboară la cota 2!


EXATLON România, 8 iunie 2019. Cel de-al treilea sezon al celei mai îndrăgite competiții sportive televizate din România, „Exatlon", difuzată la Kanal D, se apropie, cu pași repezi, de final. Rândurile se strâng, iar concurenții rămași în competiție luptă pentru a câștiga premiile puse în joc.

EXATLON România, 8 iunie 2019. „Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arăta, încă o dată, de ce este așa de frumos! Fie că vorbim de băieți sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă. Chiar merită să fiți alături de ei!", a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul „Exatlon".

EXATLON România, 8 iunie 2019. În această seară, cu o zi înainte de marea finală, va avea loc a doua rundă a semifinalei, în care se vor confrunta, la băieți, Andrei Boțoacă și Gabi Nedelcu, iar la fete, Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine.

EXATLON România, 8 iunie 2019. Duminică, de la ora 20:00, se va da ultima bătălie, în urma căreia vom afla cine sunt câștigătorii, la masculin și feminin, ai celui de-al treilea sezon „Exatlon".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel